Zašto posetiti Dan računovođa?

Bili smo veoma zadovoljni predavačima, sadržajem i organizacijom događaja za knjigovođe. Ono što nam se učinilo najzanimljivijim je način na koji smo izvodili radionice – u jednom danu uspeli smo dopuniti svoje znanje iz različitih područja koja su od interesa za knjigovođe. Istovremeno smo učili o promenama i razvoju na području PANTHEON-a i na području zakonodavstva. Toplo preporučujem.

Maja Stermenszky

XENON FORTE d.o.o

Mi smo dugogodišnji korisnici PANTHEON-a u našoj kompaniji, tako da sam nekoliko puta prisustvovao Danu računovođa. Na događaju učim o trikovima i inovacijama koje nam pomažu da PANTHEON brže i jednostavnije koristimo , kao i o zakonodavnim i profesionalnim sadržajima na području računovodstva. Predavači su dobro upućeni, a predavanja zanimljiva i korisna. Uz to je uvijek lep društveni događaj.

Anja Bremec

direktor, EKOTES d.o.o.

Poseta Danu PANTHEON računovođa preporučuje se knjigovođi zbog spajanja svih važnih prošlih i budućih promena na jednom mestu. Direktan kontakt sa konsultantima Datalaba i umrežavanje sa drugim računovođama je takođe od pomoći.

Zlatka Polenšek

računovodja, Base Bit Studio d.o.o.