Nominujte NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐU 2019.

Jedan od najboljih načina da ljudima ukažete poštovanje je da pohvalite njihov trud i uputite im po koju reč ohrabrenja. Sigurno ste bar nekada želeli da se zahvalite, kažete bravo ili jednostavno „wow neverovatni ste“ vašem knjigovođi sa kojim odlično sarađujete, ali do sada niste imali priliku. 

Nudimo vam priliku da to učinite sada. Nominujte NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐU 2019 i svojim glasom ulepšajte njoj ili njemu dan. 

Pravila za nominacije

  • Da, možete nominovati više osoba.
  • Uz nominaciju dodajte »hvala, bravo« i poneku lepu reč svom PANTHEON računovođi 2019.
  • Glasanje traje do 31. 1. 2020.
  • Osoba, koja dobije najviše nominacija, dobiće priznanje NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐA 2019. Nagrada će biti dodeljena na događaju Dan PANTHEON računovođa, 5. februara 2020. godine u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu. 
  • Verujemo da ste neverovatni, ali molimo vas da ne nominujete sami sebe. Dajte glas nekom svom neverovatnom kolegi ili koleginici. 

    Slažem se sa uslovima nominacija, objavljenim na acckonferencija.datalab.rs/naj-pantheon-racunovodja/, dobrovoljno dajem izričitu saglasnost, da kompanije Datalab SR d.o.o. i Datalab d.d. gore upisane lične podatke mogu koristiti u svrhe vođenja evidencije o nominaciji NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐA i dajem saglasnost da me putem e-maila ili telefona možete kontaktirati o nominacijama, procesu istih i podeli nagrada na događaju DAN PANTHEON RAČUNOVOĐA 2020.*

    *Lične podatke koje ste uneli u gornji obrazac, ustupate nam dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje lične podatke, nažalost, ne možemo vam pružiti mogućnost nominacije za NAJ PANTHEON RAČUNOVOĐU 2019. Više o tome kako (pažljivo) štitimo Vaše lične podatke možete pročitati u našoj Politici privatnosti.