Dan PANTHEON računovođa održan je 5. februara 2020. u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu. 

Centralne teme konferencije DAN PANTHEON RAČUNOVOĐA 2020, u organizaciji kompanije Datalab SR, bile su digitalizacija i automatizacija računovodstva uz PANTHEON, primeri dobre prakse knjigovodstvrnih agencija, trendovi u računovodstvu i zakonske izmene u 2020. godini. Knjigovođama su prezentovani digitalni alati i nove funkcionalnosti PANTHEON-a, kao i usluge ePoslovanja, koje Datalab pruža u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija, generalnim partnerom konferencije.

Okrugli sto

U sklopu događaja održan je i okrugli sto na temu »DIGITALIZACIJA, TRENDOVI U RAČUNOVODSTVU, NAJVEĆI IZAZOVI U 2020. I BUDUĆNOST«, čiji je moderator bio Miodrag Ranisavljević. Gosti okruglog stola bili su: Dragana Marić, Predsednik Skupštine i član upravnog odbora Udruženja Računovođa i Knjigovođa Srbije, Igor Tatić, Poreska kancelarija TATIĆ, Nataša Todorović, član Udruženja poreskih savetnika Srbije i član Odbora za direktne poreze u CFE, Slobodan Nemčev, Knjigovođa iz partnerske firme SIne Qua Non.

Kroz predavanja, radionice i primere iz prakse predstavljena je optimizacija celokupnog procesa od prijema dokumenata u računovodstvo do izveštavanja i analize podataka uz korišćenje digitalnih alata. Demonstrirane su konkretne prednosti za knjigovodstvene agencije i njihove klijente digitalizacijom razmene i obrade dokumentacije.

Želimo da se zahvalimo svim učesnicima. Posebna zahvalnost Generalnom partneru Telekom Srbija kao i svim ostalim partnerima i prijateljima koji su nam pomogli da uspešno realizujemo konferenciju.

Usluge ePoslovanja su dostupne svim korisnicima PANTHEON-a. Jedini preduslov je narudžbina/aktivacija usluge preko web portala usersite.datalab.eu i odabir paketa usluge. Digitalizacija je dostupna SADA I OVDE!

Partneri i sponzori konferencije

Generalni partner

Materijalni sponzor